Vliegen naar Griekenland

Wilt u op vakantie vanaf Eelde? Dan kunt u bijvoorbeeld een reis boeken naar de twee Griekse eilanden Kos en Heraklion (Kreta). De meeste reizigers die een vakantie bezoeken naar Kos of Kreta willen even ontsnappen aan het drukke Nederland en genieten van de zon, zee en het heerlijke strand. Woont u in de buurt van Groningen en wilt u niet zover reizen naar het vliegveld? Dan is het vliegen vanaf Groningen Airport voor u ideaal!

De vluchten vanaf Eelde naar Griekenland worden verzorgd door de vliegmaatschappij Transavia, de vluchten naar Griekenland vinden plaats tussen april en oktober van 2013 en 2014. Als u vliegt vanaf Eelde naar Griekenland, dan moet u wel een tussenlanding maken in Maastricht of Eindhoven, hier worden vervolgens nog wat extra reizigers opgehaald. In totaal bent u wat betreft de totale reistijd nog steeds een stuk voordeliger uit op het moment dat u vliegt vanaf Eelde.

Vluchten naar Heraklion (Kreta)

U kunt vanaf Eelde tweemaal per week naar Heraklion (Kreta) vliegen, met Transavia, namelijk op maandag en op vrijdag. Dat is bijvoorbeeld ideaal voor lastminute griekenland vakanties. De eerste vlucht in 2013 naar Heraklion is op 27 april en de laatste mogelijkheid hebt u op 26 oktober 2013, in 2014 zullen deze data zich weer herhalen. Let er wel op dat u in oktober niet meer op maandag naar Heraklion kunt vliegen, op vrijdag kunt u uiteraard nog wel gewoon vliegen. Bent u van plan op vakantie te gaan naar Heraklion buiten deze data? Dan kunt u er uiteraard altijd nog voor kiezen om te vliegen vanaf Schiphol.

Vluchten naar Kos

De vluchten vanaf Eelde naar Kos vinden ook tweemaal per week plaats, namelijk op donderdag en zondag. Ook de vluchten vanaf Eelde naar Kos worden verzorgd door Transavia. De eerste vlucht naar Kos zal plaatsvinden op 25 april en de laatste vlucht op 27 oktober, deze data gelden zowel voor 2013 als 2014. Gaat u deze zomer ook naar de zon, zee en het heerlijke strand?