Vliegen naar Innsbruck

Wilt u lekker met wintersport deze winter? Wist u dat u ook vanaf Eelde (Groningen) naar bestemmingen als Innsbruck en Salzburg in Oostenrijk kunt vliegen? Vliegmaatschappij Transavia draagt zorg voor de vluchten in het seizoen van 2013-2014 naar Innsbruck en Salzburg in Oostenrijk.

Vliegen naar Salzburg vanaf Eelde

Vanaf 21 december tot en met 29 maart kunt u op zaterdag vliegen naar Salzburg vanaf Eeelde. Vervolgens kunt u vanaf het vliegveld van Salzburg binnen 20 minuten afreizen naar het treinstation waarna u kunt doorreizen naar plaatsen als Zell am See, St. Johann, Altenmarkt, Radstadt, Bad Gastein, Kitzbühel of Schladming.

Vliegen naar Innsbruck vanaf Eelde

Elke zondag (in het najaar) kunt u met Transavia vanaf Eelde naar Innsbruck vliegen, de eerste vlucht zal worden uitgevoerd op 22 december en de laatste vlucht kunt u boeken voor 30 maart, deze data zal zich ook in 2014 en 2014 weer herhalen. U kunt vervolgens gemakkelijk met de buslijn F.U. afreizen naar uw eindbestemming.

Uiteraard is Innsbruck niet voor niets zo’n bekende eindbestemming onder de toeristen, u kunt heerlijk wintersporten maar uiteraard ook gewoon genieten van de prachtige natuur. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een vlucht naar Innsbruck te boeken voor de kosten, een vlucht naar deze bestemming is namelijk erg goedkoop!