Vertrektijden Eelde

Hebt u een vakantie geboekt en gaat u vliegen vanaf Eelde? Dan raden wij u aan om op regelmatige basis de vertrektijden van uw vluchten te bekijken. Vlak voordat u naar het vliegveld vertrekt, is het aan te raden om opnieuw de vertrektijd van uw vlucht vanaf of naar Eelde te controleren, op deze manier weet u zeker dat u niet veel te vroeg of juist veel te laat op het vliegveld aankomt.Het controleren van de vertrektijden van uw vlucht is door de komst van het internet niet meer moeilijk, op de website van Groningen Airport kunt u direct zien welke vluchten vandaag vanaf en naar Eelde vertrekken en op welke tijden deze vluchten vertrekken. Daarnaast kunt u ook direct zien of er wijzigingen zijn doorgevoerd aan de vlucht. Daarnaast krijgt u ook een melding per e-mail als uw vlucht vertraging heeft.

Vertraging van uw vlucht

Zeker als u in de herfst of in de winter reist is het aan te raden om de vertrektijden van uw vlucht regelmatig en goed te controleren, in de winter hebben de meeste vliegtuigen namelijk regelmatig vertraging. Op het vliegveld van Eelde hangen grote schermen waar u alle vluchten kunt volgen, zo ziet u het meteen als een vlucht vertraging heeft en of juist iets eerder aan kan komen. Wij raden u in ieder geval aan om op tijd te vertrekken naar Groningen Airport op het moment dat u gaat vliegen vanaf Eelde, ondanks dat u vaak helemaal niet hoeft te wachten bij het inchecken, kan het soms toch wat drukker zijn.

Te vroeg op het vliegveld?

Bent u te vroeg op het vliegveld van Eelde? Geen probleem, u kunt gebruikt maken van alle faciliteiten die dit vliegveld te bieden heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van het internet op uw mobiele telefoon, tablet of laptop. Daarnaast kunt u gaan winkelen in de tax-free winkeltjes (na de paspoortcontrole).